Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

REKREASJON

OG RO

I FJELLHEIMEN

Flott og uforstyrret utsikt mot Hemsedalsfjellene,

fjorden, Jotunheimen og Valdresfjella.

Meld interesse

Det familievennlige fjellet

Golsfjellet er det “familievennlige fjellet” med mange muligheter for aktiviteter og rekreasjon. Her finnes milevis med sykkelruter, stier for korte eller lengre turer i fjellet, mulighet for båtturer og fiske. Vinterstid har Golsfjellet topp preparerte skiløyper, Golsfjellet Alpinsenter og Storefjell Skisenter ligger en kort kjøretur unna. Avstand til Hemsedal skisenter er ca. 35 minutter med bil.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Vinteridyll på Glomsrud

Langrennsmulighetene er svært gode da løypene kjøres helt ned til leilighetene og leder til milevis med tur- og treningsmuligheter for familier og proffer. Auenhauglie/Golsfjellet Vest ligger sentralt i forhold til et omfattende preparert løypenett på Golsfjellet, hvor man også har enkel tilgang til løypenettet i Hemsedal og Valdres. 

Alpinsenter Bualie

Foretrekker du stålkanter og brattere bakker, ligger Alpinsenter Bualie bare en ti minutters kjøretur unna. Her finner du stolheis og ni nedfarter, inkludert barneområde. Storefjell Skisenter ligger også i nærheten, og ønsker du større utfordringer tar det kun 35 minutter å kjøre til Hemsedal Skisenter, som er et av Skandinavias fremste skisportsteder. 

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Preparert løypenett

Langrennsløypene befinner seg rett utenfor leilighetene og byr på mil etter mil med «trikkeskinner» når det hvite gullet kommer. 

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Endelig sommer på Golsfjellet

Golsfjellet er et svært familievennlig fjell, med mange muligheter for aktiviteter og rekreasjon. Her finner du blant annet mange herlige sykkel-rundløyper langs stølsveier og stier, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Området byr på et hav av tur- og sykkelstier, samt mange flotte fjellveier som er perfekte for alle syklister. 

Golsfjellet er kjent for sin varme gjestfrihet 

I umiddelbar nærhet finner vi tradisjonsrike Golsfjellet Fjellstue
og Oset Hotell, som ønsker hjertelig velkommen til å nyte noe godt i glasset eller et godt hjemmelaget måltid. Hallingdal er nærmeste handelssentrum, en 20 minutters biltur unna. Her finnes kjøpesenter, restauranter, kaféer og andre private og offentlige servicetilbud. 

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Planene for området

Planene er store for området, og allerede til neste skisesong vil bl.a skiløypene bli tråkket ned til Glomsrud slik at du kan trå ned i skiskoene og rett ut i løypa!

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Historie

Historien om Golsfjellet startet tidlig på 1800-tallet med tilreisende fra byene og opp til fjellet for jakt og fiske. De fikk gjerne husrom i flere av stølene som var på fjellet. De som satt på stølene, så vel at dette ga dem inntekt og at de satt på et naturområde som flere var interessert i å få oppleve.

Lange tradisjoner
går i arv

På Golsfjellet har også kjente personer, slik som Fridtjof Nansen, hatt sitt feriested. Jakthytta hans lå oppunder Nystølfjellet, og hit reiste han med forretningsfolk for jakt og fiske. Nansenhytta er i dag et kjent turmål for mange, med fantastisk utsikt ut over fjellheimen.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

FJELL OG FJORD SOM

NÆRMESTE NABO

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Glomsrud.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Glomsrud.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Håkon Wøllo

Eiendomsmegler MNEF

+47 413 34 370hw@em1fjellmegleren.no

Marte Brenna Gabrielsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

+47 940 39 900mg@em1fjellmegleren.no
Eiendomsmegler1 logo